38-годишен асексуален мъж от Мериленд е баща на повече от

...
 38-годишен асексуален мъж от Мериленд е баща на повече от
Коментари Харесай

38-годишният Дрю е девствен, но има над 20 деца

 
38-годишен асексуален мъж от Мериленд е татко на повече от две дузини деца, без в никакъв случай през живота си да е правил секс.

Девственикът Дрю Соленбергер е плодороден донор на сперма от 16 години, което е довело до 25 сполучливи бременности на дами в цяла Америка.

Софтуерният инженер осъзнава, че е аромантичен, което значи, че изпитва малко или никакво сантиментално увлечение към двата пола, на към 22-годишна възраст.

По подигравка на ориста обаче той постоянно е желал да стане татко още от тийнейджърските си години. Любовта му към децата стартира, когато по-голямата му сестра забременява на 18 и той в продължение на години оказва помощ за развъждане на племенника си.

„ Осъзнах, че в действителност обичам децата “, споделя той пред DailyMail.com. Това го подтикнало да стартира да работи като доброволец с деца.

" Единственото ми същинско недоволство беше, че доброволчеството, беше по-скоро краткосрочно. Беше занимателно, само че не бях сигурен, че ще има дълготрайно влияние - децата нямаше да ме запомнят. “

Това го предиздвикало да се замисли, че желае да стане татко. Това обаче го изправя пред действителността – асексуалността му пречи да се сближи с някого.

" Просто в никакъв случай не съм се срещал с някого, в никакъв случай не съм желал, в никакъв случай не съм срещал някого, от който да се интересувам отдалеко, което ме устройва, само че това означаваше, че няма да имам ядрено семейство, няма да мога да бъда обичаен татко. “

Мъжът от Мериленд обмислял опцията да бъде приемен родител или да заплати на сурогатна майка, само че последното не било алтернатива, защото преди този момент бил решил да подарява всичките си пари за щедрост.

" Бих могъл, само че няма да го направя. Това са няколко живота, които биха могли да бъдат избавени с тези пари. “

След това попада на Known Donor Registry, уеб страница, който свързва различни фамилии и безплодни двойки с донори на сперма, а също по този начин се причислява към групата Sperm Donation USA във Фейсбук, предава ladyzone.bg

Сега той поддържа постоянен контакт с осем от децата, за чието забременяване е оказал помощ, като се вижда с тях почти един път месечно, с цел да прекарва време в домовете им или да отиде на плаж с тях
" Първоначално желаех да имам доста контакти с децата. По редица аргументи се отхвърлих от това. “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР